PABLO HONEY

(SUPPORT BY DEXELLE)

16/11/2024
DEUREN 19u30
START 20u00

TICKETS

PABLO HONEY

Pablo Honey is een jaren '90 grunge tributeband die muzikanten verzamelt uit verschillende Belgische topacts zoals RHEA, Ramkot, King Hiss en Aarde aan Daan. Uit liefde voor het meest epische rockdecennium ooit, puzzelden ze een selectie rock- en grungeklassiekers bij elkaar die elke muziekliefhebber gegarandeerd tot headbangen/dansen (schrap wat niet past) dwingt. Een hele set lang smullen van loeiharde songs die de jaren '90 kleurden en zo hard in het collectieve geheugen gebrandmerkt staan dat je niet anders kan dan ze luidkeels meezingen. 

Er zijn maar weinig bands die de songs van o.a. Soundgarden, Alice In Chains, Nirvana en Stone Temple Pilots feilloos kunnen afleveren. Het strot van Jan Coudron (King Hiss), de scheurende gitaren van Guillaume Lamont (RHEA) en Tim Leyman (Ramkot) en de retestrakke ritmesectie Hanne Vandekerckhove (Aarde aan Daan) en Jason Bernard (King Hiss) slagen daar moeiteloos in. Ze trakteren het publiek op een nostalgische trip naar de hoogdagen van de alternatieve rock en zijn erop uit elk podium in de lage landen aan flarden te spelen. 

De formule blijkt een succes, want na passages op verschillende festivals en clubs kan er maar één conclusie getrokken worden: grunge is alive and well. Hoog tijd om het oppermachtigste muziektijdperk nieuw leven in te blazen! 

Leden ● Jan Coudron - zang ● Hanne Vandekerckhove - bas ● Guillaume Lamont - gitaar ● Tim Leyman - gitaar ● Jason Bernard - drums

DEXELLE

DEXELLE is het soloproject van songwriter Nicolas D'Exelle, ook bekend als gitarist van garage rockers Black Leather Jacket. Dit jaar kandidaat bij de Humo's Rock Rally 2024. Hij ruilt de leren jas in voor een unieke sound die balanceert tussen dromerige vocals, dansbare grooves, uitgesponnen gitaren en glimmende synthesizers.