THE STARLINGS

22/03/2025
AANVANG 19u00
DEUREN 18u30 

TICKETS

THE STARLINGS

Met hun "Dream In Full Color" tour nemen Kato Callebaut & Tom Dice jullie mee doorheen een leven vol dromen, verlangens en karrevrachten aan liefde. Energie die het publiek zonder twijfel terug meeneemt naar huis met een brede glimlach en een gevuld hart.

In een intieme setting – sfeerrijk geaccentueerd met een prachtig lichtspel – trakteren Kato (Callebaut) en Tom (Dice), ondersteund door een fantastische live band, op hits als: "Gold", "Get To You", "Under Your Spell", "Rollercoaster" en "Little Submarine" maar ook een gewezen repertoire zoals "Me & My Guitar" en "Flamingo".

Naast kleppers van songs, vertellen The Starlings een klepper van een verhaal waarin eenieder zich kan, en zal, herkennen. Een verhaal vol nieuw te ontdekken muziek waarin elke emotie in de verf wordt gezet door middel van de juiste sound, mood en kleur.

The Starlings verheffen met 'Dream In Full Color' het ombuigen van vreugde, verdriet en alle tussenliggende emoties naar positieve warme energie, tot een ware kunstvorm. Een energie die je samen met een ongetwijfeld brede glimlach en een gevuld hart, gratis en voor niks mee naar huis mag nemen!

THE AGE OF G

Het idee achter The Age of G. werd vormgegeven door Manu Hendriks en Evelien Grootjans. 2 muzikale duizendpoten die het ook nog eens super goed met elkaar konden vinden!

Door beiden te genieten van een muzikale opleiding, klassiek en pop/rock en een enorme inspiratie en kennis van verschillende muziekstijlen, brengt The Age of G. een gevarieerde mix van voornamelijk eigen nummers met invloeden van verschillende stijlen. Zo kregen ze al eerder de reactie dat de mensen een "woodstock-gevoel" zouden hebben bij een live optreden van hen en dat de zangeres klinkt als een combinatie van Dolly Parton en Janis Joplin. Ook Melanie Safka wordt herkend in hun muziek. Zelf halen ze veel inspiratie uit artiesten als Nirvana, Crowded House, Shania Twain, The Levellers en Melissa Etheridge.