EVENEMENTEN

MUZIEKQUIZ

13/10/2023
AANVANG 20u00
DEUREN 19u00

Een team bestaat uit maximum 5 personen. Om in te schrijven kan je onderstaand formulier invullen. Nadien vragen we nog om €20 te storten op onze rekeningnummer.
Je kan inschrijven tot en met 30/09/2023.

DARK FOXES

POST PUNK-WAVE EVENING

18/11/2023
AANVANG 18u30
DEUREN 17u30

APPARAAT

Apparaat is een Antwerps trio dat zich duidelijk laat inspireren door de elektronische geluiden van de jaren 80, maar daar een eigentijdse draai aan geeft met een lading eigen songs met pulserende beats en meeslepende baslijnen die weinig ademruimte bieden. De teksten behandelen luchtige onderwerpen als vervreemding, onmogelijke relaties en de leegte van het bestaan in een overbevolkte wereld, wat live altijd voor dansbaar vermaak zorgt.

DISORIENTATIONS

Disorientations is een postpunk band uit Antwerpen. Gevormd door 3 vrienden, Lukas Van Camp (bas), Tomas Serrien (drums) en Niels Elsermans (zanger en gitaar). Zij zochten een manier om hun gemeenschappelijk verdriet te verwerken en dat resulteerde in elle lange jamsessies. Ze vonden elk hun gading in de melancholische donkere jaren 80 muziek. Ze combineerden new wave met eerder alternatieve punk klanken. Zo zijn ze uiteindelijk gekomen bij hun gekende, intense en met momenten koud bloedige sound die tot leven komt tijdens hun altijd intense en luide optredens.

Met hun nieuwe muziek blijven ze dan ook verder bouwen in die melancholische sfeer van verlies en verdriet. Het zorgt dat de luisteraar met momenten echt wordt geconfronteerd met de wanhoop die bij zo'n gevoelens hoort. De gitaren en ritmische power en prachtige vocals zorgen voor voldoende energie om deze onvermijdelijke tragische momenten van het leven te omarmen.

A SLICE OF LIFE

A Slice Of Life is een Belgische band met roots in de Post-Punk, alternatieve rock en wave. Dit zorgt voor een melancholische maar gedreven en catchy sound.Goede muziek verdient sterke vocals: een zangstem waarin je de timbres van Robert Smith, Bowie, Peter Murphy, Ian Curtis,... kan herkennen. Live staat de band als een huis en is de variatie en energie op het podium onmiskenbaar. Ze speelden in kleinere clubs maar ook op grote festivals als W-Festival, Wave Gothic Treffen Leipzig, Sinner's Day,...

In 2018 kwam het debuutalbum "Restless" uit en dat werd in binnen- en buitenland zeer goed ontvangen: zelfs met 4/5 sterren beloond in de nationale pers (het Nieuwsblad).

Op het nieuwe album Tabula Rasa (released september 2022) vindt de band meer en meer zijn eigen identiteit en geluid. Elke song is een verhaal: soms ingetogen, dan weer uitbundig en zelfs een tikkeltje speels. Gitaren voeren nog vaak de boventoon maar er is ook plaats voor piano, elektronica en zelfs strijkers.

DJ HERT

Legendarische DJ van newwave café the (new) coke en the cave te Turnhout. Organisator van en DJ op diverse newwave reunie parties.

DJ Hert combineert het beste van old school wave-punk-gothic-synth-EBM met de nieuwste postpunk en wave tracks.

HEAVY CHRISTMAS TRIBUTE

16/12/2023
AANVANG 20u00
DEUREN 19u00

BIG 4 TRIBUTE is een avondvullend Trash Metal feest van herkenning met top tributes to Anthrax, Slayer, Megadeth en Metallica! Sinds 2015 speelt deze vette 'tribute package' al in doorgaans uitverkochte zalen zoals onder andere Mezz, Cacaofabriek, Comeet, de verlichte Geest, Dynamo, de PIT en De Bosuil.

DON VITALSKI'S BETOVERENDE CHRISTMAS SPECIAL

22/12/2023
AANVANG 20u15
DEUREN 19u00